Tuesday, May 11, 2010

UNDERBARA BARN (och lärare)

Igår var det våravslutning på Ts förskola. Hela hennes klass (18 barn) hade övat in sånger som de sjöng och dansade till. Varje barn fick en utmärkelse för något som karaktäriserar dem. T fick för "most artistic" och de visade vilka detaljerade teckningar T kan göra. Jätte kul! De hade också frågat varje barn några frågor angående deras föräldrar. Här kommer några utvalda svar från T.

My dad
- is 51 years old
- likes to play football
- always says I have to go to bed

My mom
- is 25 years old
- likes to sleep and do dinner
- always says I have to go pick flowers

Vi har haft utvecklingssamtal för båda barnen och det är enkelt att vara stolt över dem. Nu är det bara 3 gånger kvar i skolan, sista dagen är det picknick. Kommer sakna deras underbara fröknar. Men jag hoppas att de får lika bra lärare nästa år.

4 comments:

Anonymous said...

Hej "gosungar"!
Ja det är sant att av barnen får man höra sanningen. Jag lovar att det står sig hela livet.
Puss o Kram
Mamma/Mormor

Fia said...

Vilka goa tjejer ni har. :-)

jessi said...

ha ha vilka underbara svar!! Känns som du drog vinstlotten :-) kram och hälsa familjen! J

Anonymous said...

Hej Petra!
Av barn och ....får man höra sanningen. Härligt! Har just lunchat med din lillasyster några timmar på restaurang Eest - världsgoda sushis! Vi har pratat och pratat ...och ätit, en lakritskola i mun och vips bet jag av en bit av en tand. Har nu skiljts åt efter en mysig stund tillsammans och önskat Paulin good luck in Valencia. Hoppas du, flickorna , babyn och Per mår bra. Vi mår bra , inte Urban sedan igår - ryggskott! -men annars är det bra. Stor kram till er alla, och whenever it happend´s Petra- GOOD LUCK from me!!! Kram moster