Friday, December 11, 2009

GOURMET- OCH LYXVECKA

Vilken gourmetvecka vi har haft!

Köttbullar med lingonsylt, fiskbullar i hummersås, limpmackor, tunnbröd, leverpastej, räkost, daim, pepparkakor, Maraboumintrullar, Läkerol Salvi. I kylskåpet står dessutom filmjölk och prästost och väntar. I fryset finns förutom (skandinaviska) räkor, även 4 kg rådjurskött som en kollega till P gav honom igår. Vilken fest!

Imorgon åker vi till Jamaica. Vilken lyxvecka att se fram emot. Ingen matlagning, bara sol och bad, avkoppling och lek.


2 comments:

Josefine Johansson said...

hur fick du äntligen tag på filmjölk? Spara bara 1 dl så kan du göra din egen filmjölk för all framtid. Har ni långt till
ikea, det låter som delar av deras sortiment.

Anonymous said...

Hej darling, har inte hört ett knyst om att ni ska till JAMAICA!!! "Shit va coolt" som L nu mera skulle säga ;-)

P har precis kommit in från längdskidpremiären för i år. Vi har fått massor med snö. Jag längtar efter julledigt!

Tack så mkt för julkort och cinnemon. Vi åt tomtegröt till middag idag och burken på bordet bidrog till fin stämning.

Jag längtar efter dig!
Kram fr L